New Balance størrelsesguide – vælg den rigtige størrelse sneakers

 

Er du på jagt efter dit næste par New Balance sneakers? Sneakerstørrelser kan variere, og det sker ofte, at man får klikket den forkerte størrelse hjem, når man onlineshopper. Faktisk er køb af forkert størrelse hovedårsagen til, at folk returnerer deres sneakers. 

I vores New Balance størrelsesguide guider vi dig til at vælge den helt rette størrelse New Balance sneakers, så du undgår besværet. 


Er New Balance sneakers størrelsestilsvarende?

Ja. New Balance sneakers er generelt størrelsestilsvarende, så du kan sagtens sigte efter din normale størrelse, når du skal ud og købe nye New Balance sneakers. Men selvfølgelig er ingen fødder helt ens, og derfor er det altid individuelt, hvordan en sko passer. 

En god tommelfingerregel er dog, at hvis du allerede har et par New Balance sneakers, der passer, vil en anden model i tilsvarende størrelse højst sandsynligt også passe. 


New Balance størrelsesguide til mænd og kvinder

For mænd gælder det, at skoene fra New Balance generelt er størrelsestilsvarende. 

Ved køb af New Balance sneakers til kvinder kan det dog være en god idé at gå efter en anden størrelse end normalt. New Balance sneakers til kvinder er i størrelserne 36-38 en smule mindre, end hvis man sammenligner med andre mærker som for eksempel Nike. Derfor kan det anbefales at gå blot en halv størrelse op. 

Til gengæld matcher New Balance sneakers til kvinder i størrelse 36-38 modeller fra Adidas i samme størrelse. Så har du allerede et par Adidas sneakers, kan du gå ud fra størrelsen på dem. 

Se vores store udvalg af New Balance blandt andet i de populære modeller 550 og 2002R.  
Er du stadig i tvivl efter at have læst vores New Balance størrelsesguide, er du altid velkommen til at kontakte os på vores chat eller på telefon +45 91 67 70 62 og få personlig vejledning til valg af den rette størrelse.