Sneakerzone’s bud på de 5 bedste sommersko

Sommeren er over os, og det er tid til at blive decked out med de fedeste sommersko. Os fra Sneakerzone har samlet en liste med 5 sneakers, der vil få din sommergarderobe til at sidde lige i skabet. Der er landet nogle store spillere i shoppen med nye interessante designs og sommerklar colorways – så du kan tage din samling til det næste niveau eller bare se fresh ud til sommerfesten, på stranden eller i byen.

Skoene på listen vil tage dig forbi velkendte klassikere og nye silhuetter; fælles for alle vores editor’s picks er, at de alle er Hall of Fame værdige og fra vel elskede mærker.


  1. Yeezy Slide Pure


Kanye West har været på den igen og bliver med det tyske kæmpebrand, Adidas, ved med at skubbe grænserne for design og mode. Og Yeezy Slide er ingen undtagelse. Skoen kan siges at have splittet sneakerhead-vandene – enten elsker man dem, eller også hader man dem. Men Yeezy Slides Pure er et stilet alternativ til konventionelle slides og sandaler. Og er et top pick til denne sommer, når du mangler noget, du nemt kan hoppe i på dage, hvor det hele bare skal være lidt mere chill.

Slidesne har en pæn lys beige farve og er lavet af EVA-skum, med en hajtands-takket undersål, der giver en uovertruffen komfort.

Her kan du se alle vores Yeezy sneakers.


  1. New Balance 550 UNC


New Balance 550 er kommet stærkt tilbage på markedet og lancerede i december 2021 den klassiske model i en velkendt colorway. Silhouetten kommer med pastel blå farver på en hvid base, som vi kender dem fra andre modeller, der rocker University of North Carolina farverne. Det er en colorway, der ikke er til at hugge eller stikke i, og som går til alt, og det er de perfekte farver til sommerens outfits.

Vi er helt tosset med den klassiske silhouette med sin retro-vibe, og det er en af de sko vi har fået flest komplimenter på!

Her kan du se alle vores New Balance modeller. 

 

  1. Air Force 1 07 White

Air Force 1 07 er den ikoniske silhuet, som du bare skal have i din samling. Med sin hvide farve og stilrene design kan du have den på til alt, og den vil hæve dit look med flere niveauer. Den ser både godt ud til shorts og bukser; den minimalistiske garderobe i neutrale farver eller den farverige garderobe. 

Skoen er den første sneaker med Nike Air teknologien; den blev designet af Bruce Kilgore i 1982, og så er den klassiske, stilrene og ikoniske sko bare utrolig behagelig at gå i. Et must-have denne sommer!

Klik på linket og se alle vores Air Force 1 modeller. 

 

  1. Dunk Low Two Tone Grey

Nike Dunk har nået nye højder af popularitet, og det er bestemt ikke uden grund. Silhuetten er måske ikke den mest velkendte, men den føles alligevel familiær. Det mener vi, er, fordi den har de bedste elementer fra Nikes andre ikoniske modeller såsom Air Jordan og Air Force 1, dertil kan sålen også minde lidt om en New Balance 550.

Vi er helt oppe og støde over denne colorway i afdæmpede hvide, grå og lysere nuancer af grå farver, som med sit neutrale udtryk vil gå til ethvert sommer outfit. 

Se alle Nike Dunks, low som high.

 

  1. Air Jordan 1 Low Marina Blue

Som det sidste skud på stammen har vi Air Jordan Low; den til tider oversete lillebror i Air Jordan familien. Men den fejl må du ikke gøre dig denne sommer, når du er på udkig efter et par nye sneakers. Den kække farvepalette blandet med det unikke, men velkendte design, gør den til en af vores absolut favoritter! 

Selvom Air Jordan low deler samme velkendte linjer med sine storebrødre Mid og High, så er der noget unikt ved Air Jordan Low, der kan få den til at føles som sin helt egen model. 

Vi er især begejstret for denne silhuet i blå og hvide farver, da den kan gøre ethvert look endnu mere sommer-fresh. 

Tag et kig på alle vores Jordan 1 sneakers.