De 7 fedeste nye sneakers i 2023

Står du og mangler et par brandvarme nye sneakers? Så får du på denne liste vores bud på de seneste og fedeste nye sneakers i 2023.

Jeg kommer både til at tage fat i nogle af dem som vores kunder river ned ad hylderne, men også nogle modeller, som jeg spår til at bære gode investeringer, hvis du er samler.

Let’s go.

Her kommer de 7 fedeste sneakers i 2023, i fuldstændig tilfældig rækkefølge.

Air Jordan 4 Retro Seafoam

Air Jordan 4 Retro Seafoam

Som navnet hentyder har vi med et par klassiske sneakers at gøre her. 

Det her release har været utrolig hyped, og med god grund. Et par klassiske og retro Jordans går man aldrig nogensinde galt med… Nogensinde.

De her sneakers vinder en særlig plads for mig, på den her liste, på grund af den ekstremt smagfulde seafoam green, som passer perfekt til det hvide læder og sorte detaljer.

Alle der nogensinde har prøvet et par Air Jordan 4 ved, at skoene er utroligt komfortable, uanset om du er på basketbanen, eller om du udrydder dine venners sneaker-game (for lad os være ærlig, man kommer til at vinde med dem her på).

Det bliver næsten ikke bedre, og vi er kun lige startet.

Fun fact - Vidste du at den første Air Jordan 4 udkom i 1989, bare to år efter den første Air Max 1. I begge tilfælde var det Tinker Hatfield, som var manden bag designet. 

Samba OG Cloud White Core Black

Samba OG Cloud White Core Black

Vi hopper hurtigt videre til et par must-have Adidas Sneakers.

Den her Samba model er allerede en klar bestseller hos Sneakerzone i 2023, og vi forstår det udemærket godt.

Skoen er stilren med velovervejede og mega classy detaljer. Prøv lige at tjekke den hvide låder, med den beige ruskind. Det er seriøst ikke til at stå for.

De her Samba er sæsonens mest varme dame sneakers (men hey, alle vores sko er unisex) 

Jeg har endda selv overvejet et par, fordi de er så lækre.

Den brune gummisål giver et retrolook, som du finder på mange af Adidas klassiske sneakers. 

Vi forstår udemærket at skoen her er en bestseller. Den er så populær lige nu, at vi næsten ikke selv når at have fingrene i modellen, inden den skal ud af vores lager igen, og ud til vores kære kunder.

Skal du til fest snart? 

Så sørg for at være klar til at danse med et par Samba — den nok mest komfortable dansesko vi kender til.

Fun fact - Adidas Samba modellen stammer helt tilbage fra 1949, og er Adidas næstmest solgte sko, lige bag Stan Smith. Der er blevet solgt over 35 millioner par Samba på verdensplan. Det svarer til at hver dansker havde lige omkring 6 par Samba i garderoben.

Air Jordan 1 Low SE Concord

Air Jordan 1 Low SE Concord

Af en eller anden totalt ukendt grund, er den her Air Jordan 1 model blevet stort set overset, af alle vores fantastiske kunder.

Det giver seriøst ingen mening, når det er så iskold en model — og derfor fremhæver jeg den her special edition Jordan — for at give de her sneakers den retfærdighed de fortjener.

Skal du have et par nye sneakers som får nakkerne til at dreje din vej, så er de her et godt bud. 

Den ultrapopulære Icy sål er tilbage på en sneaker, der er så populær og stilren i de sorte og hvide farver, med et glans-finish. Jeg har næsten ikke ord for hvor vanvittig den her er.

Det er kun et spørgsmål om tid før du ikke kan få de her Jordans mere — folk skal bare lige have øjnene op for dem.

Oveni får du alle de kvaliteter der gør Jordans en ekstremt populær sko.

Komfortable og klassiske sneakers, tidløst design og en sko du kan have på hele ugen.

En af mine personlige favoritter vi har på lager lige nu.

Fun Fact - Jordan 1 Low blev første gang udgivet i 1985, som den første low-top sko der blev produceret til Michael Jordan. Skoen er i høj grad baseret på en Nike Dunk, som har fået Jordan vingerne tilføjet.

Dunk Low Industrial Blue Sashiko

Dunk Low Industrial Blue Sashiko

Hvad er en hitliste for en sneakerbutik uden et par Dunks?

Dem der ikke har forstået at Dunks er kommet for at blive kan lige så godt lære det nu. Dunks var ubestridt årets sko hos Sneakerzone i 2022, og populariteten fortsætter i 2023.

De her Industrial Blue Sashiko sneakers er et virkelig spændende tilfælde i mine øjne.

Det vilde er, at folk ikke har fået øjnene op for den her model endnu — det får mig til at tænke to ting.

1. Når du køber den kan du skille dig ud. Der er ikke mange andre i din kreds der ejer den her model. Det er helt garanteret.

2. Den her sko bliver en rigtig god investering, hvis du er samler. Så snart folk får øjnene op for dem, så vil prisen stige. Hvis du sidder inde med et par mint condition til den tid, så har du mulighed for at tjene gode penge.

Så uanset om du er samler, eller skal have et par helt clean og friske Dunks til sommer, så har du her et par helt unikke sko, som går til enhver lejlighed.

Fun fact - Nike Dunks blev første gang udgivet til basketball-spillere i 1985. Siden da har modellen dog været en storsælger under Nike SB, som skateboard-sko.

Air Jordan 1 Retro High 85 Black White

Air Jordan 1 Retro High 85 Black White

I virkeligheden behøver man nok ikke sige helt vildt meget om den her model, men jeg har tænkt mig at gøre det alligevel.

Man kan anskaffe nok så mange farverige sneakers og unikke modeller, men tidsløse klassikere —  som den her Jordan Retro High 85 — er tidsløse klassikere af en grund.

Det er den her sko der står og venter på dig, når du har været ude på vilde sneakereventyr, når du har smadret dine nye sneaks og når du har brug for hjemlig komfort.

I andre ord; den her svigter dig aldrig nogensinde.

Jordans som de her stopper aldrig med at være fede, og hvis du bare er det mindste interesseret i sneakers, så skylder du dig selv et par af dem her.

Ikke for at passe ind, men fordi man næsten ikke får bedre.

For mig er det med Jordans som dem her, at jeg føler jeg har et par rigtige sneakers.

Den her dør aldrig.

Simpelt.

Fun Fact - De første Air Jordan 1 High udkom i 1985, og blev retroed for første gang i 1994, blot 9 år efter den først kom ud. Siden da har der været hundredevis af throwbacks.

Air Jordan 1 Mid Gym Red Panda Air Jordan

Air Jordan 1 Mid Gym Red Panda

Hvis du har et skarpt sneaker-øje, så ved du lige præcis hvorfor den her model befinder sig her på listen.

Den har alle de rigtige elementer, som gør et par Jordans helt særlige. Sort og rød colorway med cremefarvet sål,

´Amen altså.

Throwbacks til Michael Jordans storhedstid i Chicago Bulls har det med at gøre et par Jordans sindssygt eftertragtede, og på sigt meget værd.

Hvis du dog bare er ude efter at gå i dem, så forstår vi dig udemærket, for det her retro look, med de cremefarvede såler, lædermaterialer og røde Jordan grafik gør skoen en ægte Jordan banger.

Don’t sleep — you might miss out.

Fun Fact -  Nogle af de første Jordan sko der ramte NBA blev bandlyst, da de havde rød og sort farve. Det levede ikke op til den dresscode der var på banen dengang i 1985.

Samba Leather Cloud White Lucid Blue

Samba Leather Cloud White Lucid Blue

Troede du at jeg var færdig med Samba?

Tro om igen, min ven.

Jeg er ret sikker på at Samba’en bliver en af de helt store hits i 2023. Den her model er helt ny hos os, og er allerede begyndt at flyve ned af hylderne — det er helt crazy.

Men ærligt, så forstår jeg det godt.

Den er et fantastisk alternativ til de lidt mere standard Samba, som du så tidligere på listen.

Stadig med lys læder og brune gummisåler, men denne gang med stripes, som stikker lidt mere ud, i en livlig blå farve.

Jeg er ret vild med simpliciteten i de her sneakers, og det lader til at alle andre også er det.

Skal du have fat i den her, i din egen størrelse, så skal du til at slå til. Den rykker sig hurtigt ud af vores lager, den her.

Fun Fact - Samba modellen blev oprindeligt lavet, så fodboldspillere kunne træne på hårde underlag. Derfor har sålen også et mønster, som skulle gøre det lettere at stå fast, uden at glide rundt, på glatte overflader.

Nøglepointer

Skal dine sneakers have et par nye legekammerater, så er det meget muligt at den her liste har et godt bud.

Set fra vores synspunkt har Air Jordan en fast plads på sejrsskamlen. De svigter simpelthen aldrig, og hypen er høj på nye releases.

Det er muligt at du allerede har et par Samba blandt dine sneakers, men hvis du ikke har, så er det nu, hvis du skal nå at have et par her fra listen. Et kæmpe stjerneskud allerede, i 2023.

Dunks er cool — sådan er det bare. Derfor var der selvfølgelig plads til et par her på listen. Jeg spår at den popularitet Dunks har haft i 2022 fortsætter i år. Vi elsker dem stadig her hos Sneakerzone, og det gør vores kunder helt sikkert også.

Var dine nye sneakers ikke her på listen?

Så tag endelig fat i os i chatten, eller kig igennem vores sortiment.