De 7 fedeste nye sneakers i 2023

Står du og mangler et par brandvarme nye sneakers? Så får du på denne liste vores bud på de seneste og fedeste nye sneakers i 2023.

Jeg kommer både til at tage fat i nogle af dem som vores kunder river ned ad hylderne, men også nogle modeller, som jeg spår til at bære gode investeringer, hvis du er samler.

Let’s go.

Her kommer de 7 fedeste sneakers i 2023, i fuldstændig tilfældig rækkefølge.

Air Jordan 4 Retro Seafoam

Air Jordan 4 Retro Seafoam

Som navnet hentyder har vi med et par klassiske sneakers at gøre her. 

Det her release har været utrolig hyped, og med god grund. Et par klassiske og retro Jordans går man aldrig nogensinde galt med… Nogensinde.

De her sneakers vinder en særlig plads for mig, på den her liste, på grund af den ekstremt smagfulde seafoam green, som passer perfekt til det hvide læder og sorte detaljer.

Alle der nogensinde har prøvet et par Air Jordan 4 ved, at skoene er utroligt komfortable, uanset om du er på basketbanen, eller om du udrydder dine venners sneaker-game (for lad os være ærlig, man kommer til at vinde med dem her på).

Det bliver næsten ikke bedre, og vi er kun lige startet.

Fun fact - Vidste du at den første Air Jordan 4 udkom i 1989, bare to år efter den første Air Max 1. I begge tilfælde var det Tinker Hatfield, som var manden bag designet. 

Samba OG Cloud White Core Black

Samba OG Cloud White Core Black

Vi hopper hurtigt videre til et par must-have Adidas Sneakers.

Den her Samba model er allerede en klar bestseller hos Sneakerzone i 2023, og vi forstår det udemærket godt.

Skoen er stilren med velovervejede og mega classy detaljer. Prøv lige at tjekke den hvide låder, med den beige ruskind. Det er seriøst ikke til at stå for.

De her Samba er sæsonens mest varme dame sneakers (men hey, alle vores sko er unisex) 

Jeg har endda selv overvejet et par, fordi de er så lækre.

Den brune gummisål giver et retrolook, som du finder på mange af Adidas klassiske sneakers. 

Vi forstår udemærket at skoen her er en bestseller. Den er så populær lige nu, at vi næsten ikke selv når at have fingrene i modellen, inden den skal ud af vores lager igen, og ud til vores kære kunder.

Skal du til fest snart? 

Så sørg for at være klar til at danse med et par Samba — den nok mest komfortable dansesko vi kender til.

Fun fact - Adidas Samba modellen stammer helt tilbage fra 1949, og er Adidas næstmest solgte sko, lige bag Stan Smith. Der er blevet solgt over 35 millioner par Samba på verdensplan. Det svarer til at hver dansker havde lige omkring 6 par Samba i garderoben.

Air Jordan 1 Low SE Concord

Air Jordan 1 Low SE Concord

Af en eller anden totalt ukendt grund, er den her Air Jordan 1 model blevet stort set overset, af alle vores fantastiske kunder.

Det giver seriøst ingen mening, når det er så iskold en model — og derfor fremhæver jeg den her special edition Jordan — for at give de her sneakers den retfærdighed de fortjener.

Skal du have et par nye sneakers som får nakkerne til at dreje din vej, så er de her et godt bud. 

Den ultrapopulære Icy sål er tilbage på en sneaker, der er så populær og stilren i de sorte og hvide farver, med et glans-finish. Jeg har næsten ikke ord for hvor vanvittig den her er.

Det er kun et spørgsmål om tid før du ikke kan få de her J