De bedste Jordans til skoleåret

Selvom skolen er begyndt for nogle, er det aldrig for sent at opgradere garderoben og blive godt klædt på til resten af året. Se disse Jordans med tidløse designs, der aldrig går af mode - alt fra 1'ere til 13'ere.

Air Jordan 4 Military Black

Air Jordan 4 Military Black er en hyldest til en af Jordan mærkets klassiske colorways, Military Blue. Military Blue 4 var en af Michael Jordans OG colorways fra 1989, da Jordan 4 debuterede. Selvom sneakeren er blevet gengivet tre andre gange, betragtes colorwayen stadig som en af de bedste til at ramme Jordan-serien. I år har brandet i stedet for at bringe den blå og hvide sneaker tilbage, skiftet den ud med sort og hvid i et lignende mønster. Air Jordan 4 Military Black har alt udseendet fra den originale 4'er colorway, men dog mere alsidig så den passer til flere outfits.

 

Air Jordan 1 Retro High OG Bred Patent

Apropos nye fortolkninger af originale colorways, så er 2021's Air Jordan 1 Patent Bred en skinnende udgave af den berømte Jordan 1. Air Jordan 1 Patent Bred's overdel i laklæder er sneakerens øjeblikkelige head-turner, der får alle øjne til at falde på dine kicks i skolen. Dens karakteristiske sorte og røde overdel udgør en tidløs Jordan colorway, der fortsat vil være et populært valg.



Air Jordan 3 Retro Fire Red

Air Jordan 3 Fire Red vender tilbage i år for første gang i sin komplette OG-form. Fire Red 3 debuterede i 1988, da Jordan 3 ramte hardwoodbanen på MJ's fødder sammen med andre bemærkelsesværdige colorways som White Cement og Black Cement. Air Jordan 3 Fire Red har alle de elementer, der gør den til et ægte OG-remake. Fra den hvide tumblede læderoverdel og de brandrøde accenter til Nike Air på hælen og den originale form, er Air Jordan 3 Fire Red her for at blive din foretrukne sko i år.



Air Jordan 3 Retro A Ma Maniére

En anden bemærkelsesværdig Jordan 3 kommer i form af et samarbejde med en af de mest populære butikker i sneaker-gamet, A Ma Maniére. Dette samarbejde blev til i 2021 og bringer en mere neutral tone til den normalt livlige Jordan 3. Men udseendet kan bedrage, da dens lidt minimalistiske look ikke nødvendigvis begrænser dens panache. Dens fremtrædende brug af ruskind og læder er med til at løfte basketball-sneakeren til et kvalitetsprodukt. Ikke alene er disse sko udført med et sådant luksuriøst touch, men blandingen af hvid og beige hjælper også til at kombinere dem med ethvert outfit, du sammensætter.



Air Jordan 13 Retro French Blue

Air Jordan 13 French Blue er en endnu en sneaker til hverdagsbrug. Dette par har fransk blå accenter på hælen, mens hvidt tumblet læder på overdelen gør det til en flot og stilren sneaker.